Begrebet stamme bruges ofte som et udtryk for et uofficielt fællesskab af mennesker, der deler en fælles interesse, og oftest er løst forbundet med hinanden gennem sociale medier, fysiske arenaer eller andre mekanismer.

“Stamme, folkegruppe i et samfund, hvis medlemmer er beslægtede eller har kultur eller sprog tilfælles samt ofte eget territorium. Inden for antropologisk forskning kaldes de, der lever i samfund uden en centraliseret statsmagt, og hvor deres politiske organisation bygger på slægtskabsgrupper, ofte for stammefolk. I nyere evolutionistisk antropologi anses stammer for et trin i politisk udvikling mellem samlere og jægeres horder og høvdingedømmer.” – Den store danske

En stamme består af individer, der deler en fælles interesse.
En stamme er en lille gruppe af mennesker med stor indflydelse. Det er en loyal gruppe.
En stamme er lille nok til at den føles personlig, men stor nok til at gøre en forskel og have indflydelse. Den samler ikke sig selv. Den har brug for en platform – en arena.


Alle store bevægelser starter som stammer – grupperinger. De starter med grupper af mennesker der er så optagede af en sag at de er parate til handling.


Fredericia Yoga Tribe er din gruppe.

Der er et sted for dig lige her.

Din familie.

Din Ohana.

Velkommen.

Har du set Disneys Lilo og Stitch, kan du helt sikkert genkende ordene; ”Ohana betyder familie, og familie betyder, at ingen bliver efterladt eller glemt”